Chlapské vyznání

Chlapské vyznání

Anotace: ... a ta mohou být různá a nejen milostná

Pivo teče proudem
my zahaleni čoudem
z cigaret a doutníků
milujem svou putyku

scházíme se tam spolu
vždy u stejného stolu
kde dobré pivo pijeme
a moudré řeči vedeme

ač říkají nám štamgasti
u nás se karty nemastí
věnujeme se výzkumu
svých vlastních rozumů
Autor Heron, 18.02.2007
Přečteno 562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-))))) inu proč ne?

18.02.2007 12:08:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí