Odlatčky dlane

Odlatčky dlane

Anotace: Dotkni sa dlaňou mojej dlane bude vystrašená túžbou alebo ľahostajne chladná? Len jeden dotyk prosím... rozbi ma na prach alebo ma miluj...

Vôjdem sa do tvojho sveta aspoň odtlačkom dlane?
Chrániš sa tak presvedčivo...
takmer by som verila, že netúžiš ako ja
Len srdce bije na poplach
a ešte stále skúša preraziť bezhlavo múr
Bolí to...
Chcela by som vzlietnuť a cítiť ťa
odovzdať sa...
veriť...
milovať...
Na koľko zámkov je uzavreté tvoje srdce?
Nechceš alebo sa bojíš?
Som ako slepec v ohlušujúcom svete farieb
Dotkni sa dlaňou mojej dlane
bude vystrašená túžbou alebo ľahostajne chladná?
Len jeden dotyk prosím...
rozbi ma na prach alebo ma miluj...
Autor Snake woman, 30.08.2017
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí