Cítim ťa

Cítim ťa

Anotace: Hľadím do tvojich očí a neviem, či smiem ucítiť tvoj dych na perách

Cítim ťa
akoby vo dverách zostal prúžok svetla
...malý a nenápadný...
Mám strach vkročiť...
kvety v tvojich záhradách sú tak jemné a krehké
a moje kroky príliš nemotorné
Vnímam tvoj zrýchlený dych
vyplašené krídla...
Mohli by sme vzlietnuť
ako iskra plameňa až ku hviezdam
Chvejem sa celá...
niet sa kam skryť pred láskou
Hľadím do tvojich očí
a neviem, či smiem
ucítiť tvoj dych na perách
Autor Snake woman, 02.09.2017
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí