Analyzování lásky

Analyzování lásky

Anotace: někdy zbytečně moc přemýšlíme

Je mi po tobě smutno

po tom silném mravenčení 
v zákoutí našich těl
však mám z toho strach
zda není to jen snění
a moje chtění
čeká jen další krach...
 
Je mi s tebou hezky
však bojím se, že naše duše
nejsou spřízněné
a zkamení v trosku
co je vlastně láska
ptám se suše
svého zahloubaného mozku...
 
Krásně se o mě staráš
však bojím se milovat bezhlavě
tak jako dřív
v souznění dvou těl
kdy tonula jsem v záplavě
svých citů
které nikdo nechtěl...
 
Dnes mi chybíš
zítra se mi bude taky stýskat
ale bojím se 
svých myšlenek
mají hroznou sílu
tak dej mi prosím čas
netlač na pilu
a pojď mi svými prsty
vlasy vískat...
 
Autor Jiná, 17.09.2017
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Frr, Stela, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odhazuji svůj širák v dál
Do tvých vlasů jsem se
Zaplantal - Fanjne

18.09.2017 04:46:06 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí