A svět se točí dál...

A svět se točí dál...

Anotace: Taky to znáš...?

Svět se točí dál
jen pro mě trochu pomaleji
když trousím své sny po aleji
rozkvetlých nadějí

To ty ses bál
že rty sladké jsou jako moruše
že mé stíny vlezou ti do duše
Tak běž tam,kde milovat nechtějí
Autor Magdalena Varg, 20.09.2017
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Akyš, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi alej rozkvetlých nadějí...krásné, děkuji.

21.09.2017 07:20:00 | Anděl

duše moruše
tu chuť znám

20.09.2017 17:25:33 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí