Ona už tančí

Ona už tančí

Anotace: Psáno jako hudební text.

To jsem nevnímal svět
kde ona tančí
a už se začalo hrát
k rozloučení
pro posun vpřed
jen pár kroků stačí
a ona už teď
pro mě není

Jí se chce tančit, tančit jen
já zdám se býti přistižen
že zírám s jedním nádechem
jak nejupřímnějším pohybem
najevo dává svůdnost žen
jí se chce tančit, tančit jen


To si teda pište, že všechno co mám
to si teda pište, že všechno co mám
bych vzdal za ta rána
co naposledy s tebou jsem spal
bych krad duši ďáblu
co dobrovolně jemu jsem dal

V klidu dech
jako se ve snu dýchá
bych nepostřeh,
že hraje hudba tichá
a za ní
jsou slyšet kroky taneční

A jí se chce tančit, tančit jen
já zdám se býti přistižen
že zírám s jedním nádechem
jak nejupřímnějším pohybem
najevo dává svůdnost žen
jí se chce tančit, tančit jen
Autor Vašek Špongr, 23.09.2017
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vašíčku, to je tak.....nádherné, tak lehce svůdné! Škoda že neslyšíme hudbu...

24.09.2017 14:58:11 | Anděl

Děkuji.

24.09.2017 15:32:05 | Vašek Špongr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí