Přiznáš si?

Přiznáš si?

Anotace: ...

Už není po čem toužit.
Spálili jsme za sebou mosty.
Teď si pouze můžem lámat
hlavu, co s tím.

Od začatku jsem tušila,
že to nevyjde, nemá to cenu?
S představou jsem se zžila,
že do hrobu si tě vemu.

Pochop, je to jen na nás.
Věř mi, my to zvládneme?
Půjde to snad i snáz?
Pojď, co chcem to si vezmeme?

Teď mi ale dochází, že ty už nechceš.
Jsi to ty, kdo pálí mezi námi most.
A já duše věřící v tebe, zbloudilá,
volám do ticha o pomoc.

Zlato neotáčej se, tady mě nech.
Nech mě tady, proč se otáčíš?
Nemůžu dýchat, tají se mi dech.
Přiznáš si, že sám na to nestačíš?
Autor AngelLia31, 29.09.2017
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: Richard Grey, Morgenstern II., FairyLAdy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne :)

30.09.2017 19:56:26 | FairyLAdy

Děkuji :))

01.10.2017 14:28:48 | AngelLia31

nádherné ST :-))

30.09.2017 06:30:09 | Iva Husárková

Moc děkuji :))

30.09.2017 13:38:23 | AngelLia31

:-))

01.10.2017 05:16:53 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí