Odmítám

Odmítám

Anotace: ...

 
Dali mi klíč
 
od zámku
 
na čelo přilepili první hvězdu
 
prý čekal jsi mě ve spánku
 
 
ale já bloudila... tak se nezlob
 
 
třináctá komnata

 
upíjí můj žal

 
svlékla jsem vše
 
co z tebe
 
jsi mi kdy dal
 
 
 
proč se ztrácím
 
 
a znovu odmítám
 
 
proč tolik chci
 
 
 

a znovu v sobě mám

Autor Kett, 05.10.2017
Přečteno 435x
Tipy 22
Poslední tipující: Jort, Lioness, Amonasr, melebele, Kubíno, Nikita44, Frr, Pamína, Akyš, Ruda Štola, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí