Roční období

Roční období

Anotace: Láska je ovoce dozrávající v každém ročním období a je na dosah ruky (Matka Tereza)

Někdy to jde, někdy zas ne,

co ty na to barevný Podzime?


Někdy je líp, někdy zlost mám,

co na to říkáš sněhobílá Zimo nám?

 

Někdy je fajn, někdy je všeho málo,

jakpak mi odpovíš kvetoucí Jaro?

 

Někdy mi září den, jindy v duši bláto,

copak mi řekneš Ty žluté, teplé Léto?

 

Odpovím prostince za všechna období,

život je zázračný, když LÁSKA jej ozdobí.

 

 

 

Autor Šípková Růženka, 07.10.2017
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Fany, Kapka, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí