Na věky s Tebou

Na věky s Tebou

Anotace: .....

V zrcadle obrys Tvůj vidím jen z části,
Tvé modré oči a světlounké vlásky,
ležíš a sleduješ válečné drama,
ležíš a přemýšlíš, co bude s náma.

 

Pod úhlem pohledu vypadáš skvěle,
mé tajné myšlenky probouzíš směle,
až spatřím dno sklenky – někam ji odložím,
své tělo vedle Tě poklidně položím.

 

Červené víno nám dodává naději,
že spolu nakonec spadnem do peřejí,
peřejí lásky a šťastného žití,
kéž bych tu s Tebou moh na věky býti.

Autor dprochazka, 12.10.2017
Přečteno 677x
Tipy 2
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Ti.

12.10.2017 06:42:00 | dprochazka

...hezké po ránu

12.10.2017 06:26:59 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí