Nejde zapomenout

Nejde zapomenout

Anotace: :(

Prošlas mým životem
jak závan vůně
osud je tarotem
srdce mé stůně.
Nechci se obracet
zády jen k temnotě
nikam se nevracet
zůstávat v samotě.
Dalas mi čistotu
lásku i sílu
víru i dobrotu
nad plnou míru.
Těžko se loučím
už nezbývá čas
pomalu končím
tma střídá jas.
Soumrak se snáší
nad moji duši
umírám s vůní
a srdce buší.
Zůstaneš vzpomínkou
čarovným snem
nejsladší pralinkou
nocí i dnem.


Nejde zapomenout.
Autor Ďábel sám, 26.10.2017
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,nejde.

06.04.2024 06:32:57 | mkinka

A pak přijde Alzheimer
stlačí delete
a je "mier"

:-)

26.10.2017 22:36:37 | Romana Šamanka Ladyloba

...někdy nejde zapomenout, ale musí jít dál...tam v dálce na nás někdo jiný(á) čeká...

26.10.2017 12:27:32 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí