Láska ach láska

Láska ach láska

Anotace: ...

Láska ach láska.

Co je mi platné,že vlasy měla hnědé?
Co je mi platné, že oči měla šedé?
Co je mi platné, že úsměv hrál ji na tváři?
Co je mi platné, že měla hodně peněz?
Co je mi platné, že hezkých slov byl stále slyšet šelest?
Co je mi platné, že měla mě kdysi ráda?

Když auto zatroubilo,
na cestu mě povalilo,
cítil jsem bolest
avšak co to bylo,
proti tomu,
že má láska mě zabila.

Když stoupal jsem v výš,
život si přehrával,
když jsem ji já,
s bernardýnem srovnával.
Avšak co je mi to platný,
když teď je se mně prach?

Vždyť ženské,
ty jen bohatství chtějí,
vždyť ženské,
jen fintit se chtějí.
Ach, co je mi to platné,
že vím to až právě teď?
Autor Desktop_men, 19.02.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí