Láska nerezaví?

Láska nerezaví?

Anotace: :(

Po obloze plují mraky
jako hejna černých vran
jako bludné vraky
jako vítr bez zábran.

Má láska mi zrezivěla
už nelze se ji dotknout
jak chlad z mrvého těla
musím to Bože polknout.

Rozpršelo se
i nebe slzy roní
stalo se
a v dálce zvony zvoní.

Umíraček naděje
co klimbá se sem tam
kampak to dospěje
sám sebe se ptám.

Noc mi uštědřila ránu
jen měsíc to tu sleduje
a pak náhle k ránu
co si se mi zjevuje.

Snad anděl v bílém sárí
snad sama přišla naděje
prstem k sobě vábí
čekám co se uděje.
Autor Ďábel sám, 13.11.2017
Přečteno 468x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hluboká báseň emocionálně.

06.04.2024 06:30:11 | mkinka

Jestli Ti láska zrezivěla, asi nebyla dost ryzí..

23.11.2017 09:49:19 | JenTakNěkdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí