Pod křídly anděla

Pod křídly anděla

Anotace: ***

 

Jednou přijde ta správná doba 

Kdy zmizí smutek, stín a zloba 

Takový ti přál bych dar od boha 

Úsměv zcelí lásku, ne ozdoba 

*

Jednou přijde v ten správný čas 

Kdy venku z noci bude čistý jas 

Pak otevři prosím ty oči plné řas 

Užívej si dál té přírody a její krás 

*

Jednou přijde možná bohatý princ 

Nebo svůdný chlapec bez hranic 

Kdo je pravý to láska z ničeho nic 

Ukáže srdci, že štěstí znamená víc 

*

Jednou přijde, má křídla andělí 

To krásné tobě s radostí nadělí 

Polibek týden načne,ne pondělí 

Dá ti své srdce, to sobec nedělí 

 

*

*

*

 

Tak přišel jsem k tobě, úsměv měj prosím 

Ten když není , tak slzou smutný se dusím 

Vidět ho živě a zblízka na to čekat musím 

Pod křídla anděla, tam klidně dojít zkusím 

 

 

...Radek Lukášek 

Autor Radúz89, 14.11.2017
Přečteno 641x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, B.kaspik, Šípková Růženka, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí