Nečekaná

Nečekaná

Anotace: Dřív jsem se párkrát zasnila, jak ráda bych Tě vlastnila, alespoň kousek Tvého těla nebo se ztrácet v Tobě celá. Čas kvapil rychle jako kůň, náhle si tady říkáš: Stůj!". Můžu mít co mi náleží, ač dneska o to neběží.

Nikdy bych si nemyslela,
že tak blízko budou někdy naše těla
a že mít Tě budu na dosah.
Dotknout se rtů, upíjet z nich
cítit Tvou vůni, Tvůj vnitřní klid.

Ty touhy dávno sebral sen,
náhle si tady pro mě jen.
Jedna náhoda ke druhé,
kolik jich ještě přibude?

Beru plnými dlaněmi, co dáváš,
jsi děsně blízko a se mnou máváš,
unikám Tvému průniku,
kolik lze zvládnout úniků?

Hřeji se v Tvojí blízkosti,
užívám si Tvé bytosti,
je to tak zvláštní po letech,
do ticha zní Tvůj rychlý dech.

Srdce si polil mi horkou lávou,
vzpomínky na Tě v mysli plavou.
Kdyby už nic, tak to bylo krásný,
miláčku prosím, jdi a zhasni.
Autor grázlík, 18.11.2017
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí