Odpustíš mi někdy?!

Odpustíš mi někdy?!

Anotace: Tak pro jednou pocity toho, kdo vztah ukončí.

Promiň mi to,
Strašně mě to mrzí,
A v tvých očích vidím slzy.

Nechtěla jsem to nechat jen tak být,
Musela jsem prostě odejít.

Bolelo to strašně moc,
Říct ti ne,
A vidět tě volat o pomoc.

Už to není tak krásné jak to bývalo,
Jako by to Něco mezi námi zývalo.

Budu žárlit na každou.
Odpustíš mi někdy?
Budu stále chtít být tvou.
Autor Catherine Noir, 19.02.2007
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí