Kde čekáš,paprsku vlídný?

Kde čekáš,paprsku vlídný?

Anotace: ...jen taková šuplíkovka....

Padám, stále dolů padám.

Jsou tady ruce co mě chytí?
Je tady ten co směle srdce mu dám?

Zamrzlá jako jezero,tak tělo to cítí.

Kdy přijde léto a s ním slunce?
Vzpomněla jsem si na něj snad hořce?

Chci jen,aby tady byl někdo,
vždyť ztratit vše dokáže kdekdo.

Kde čekáš,paprsku vlídný?
Budu ta nej,buď klidný.
Autor Haydée, 19.02.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí