Slzy jsou sladké

Slzy jsou sladké

Anotace: ....

Chtěl jsem ti snad ještě něco říct?
pak ten vzakz pošlu po hvězdách
protože,víš,ja už ani jinak nemůžu
zabilas mě ty
nechceš to slyšet?
však ti to neříkám
mluvím jen sám k sobě
a přece ta slova slyšíš?
někdy je dobré slyšet i to,co nechceme
tak poslouchej dobřě
slyšíš?
pak nemůžeš slyšet slova
ale nářek
tak slyšíš jak mi srdce sténá?
sténá láskou
láskou k tobě
jež sis se mnou hrála jako kočka s myší
snad jen na rozkvetlé louce
směl jsem trhat květinám lístky
a ptát se
,,má mě ráda" ,,nemá mě ráda"???
tak máš a nebo ne?
ted´ pláčeš?
ale ted´ už je pozdě lásko
je pozdě má nekonečná touho
ma krutá kráso
má smutná radosti
můj neštěstný smíchu
mé chladné slunce
mé...na tom nezáleží
tak proč mě už nenecháš spát?
proč mě rušíš a sleduješ i na věčnosti?
cožpak si nezasloužím ráj?
ty pláčeš?
neplač..
i když,víš že...
slzy jsou sladké?
bud´ ráda za slzy co ti stékají po tvářích
slzy znamenají,že něco cítíš
a jestli je to
láska
nenávist
bolest
či radost
jestli pláčeš smutkem
nebo od smíchu
na tom už nezáleží
taky jsem plakal
a pak ty slzy uschly
zbyly mi jen slané tváře
hlava plná myšlenek
srdce plné lásky
a duše plná...prázdna
a pak jsem šel
a nevrátím se
tak aspon´ ty žij
a...žij štastně
....LÁSKO...
Autor Michelll, 19.02.2007
Přečteno 702x
Tipy 1
Poslední tipující: Makynaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to procítěné, tudíž krásné.
"...duše plná prázdna..." - to mě dostalo. Až mě z toho mrazí, jak je tohle spojení dokonalé.

20.02.2007 08:07:00 | Ollie

Smutné...ale hezké...

20.02.2007 07:43:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí