Milovat tě není pro mě otázkou

Milovat tě není pro mě otázkou

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Dalším slovem tě miluji víc a víc
chci ti dát kytku a slunce svíc
V očích mích ti to vždy sluší
si světlo pro mou duši
A když tancuješ při svitu měsíce
jak při větru oheň svíce
a si svá tak překrásná
mám takové štěstí že si má

Miluji tě není otázkou
nebo dětskou hrou
Milovat tě je mým cílem
si přeci andělem v srdci mém
Miluji tě, miluji tě
a vždy uslyšíš miluji tě

Ty si mého srdce cíl
ty ta nejpřekrásnější z víl
Si měsíce svit
co do mého srdce září lásky cit
Díky bohu že tě mám
bez tebe jsem tak sám
Autor Discord, 14.12.2017
Přečteno 518x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...

15.12.2017 06:37:19 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí