Hledal jsem

Hledal jsem

Anotace: ...

našel jsem v šeru
kdesi se zapomněla
ústa
tiše tam hladověla

 

hledal jsem dál
co kdyby
ve tmě byly
hořící rty
aby mou touhu
nasytily

 

hledal jsem sám
v šedivém světě
jen jedno
bělostné tělo
aby mi nahlas povědělo
kde srdce mám
a proč zkamenělo

 

tančil jsem s tebou
ve tmě
hlasitě, první jsi byla
ta co mne tiše
políbila

 

...
našel jsem v šeru
kde jsi se zapomněla
tvá ústa
ještě tam
hladověla

Autor kroužek, 16.12.2017
Přečteno 423x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, grázlík, Anděl, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...moc se mi líbí! *ST*

17.12.2017 12:33:51 | Anděl

aha, je mi to povedome a mile ... cetla jsem jinde

17.12.2017 00:42:47 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí