Vážka

Vážka

Anotace: I v lásce je nutná svoboda.

Dostala jsem vážku,

krásnou zeleonočku na provázku.

Je mi prý hodně podobná.

 

Miluje také vodu,

svými blankytnými křídly se jí dotýká.

 

Na lásku nejsme nikdy sami,

měli bychom býti dva.

 

Lásku nejde věznit na provázku.

měla by mávat křídly.

Láska musí zůstat svobodná.




Autor Šípková Růženka, 21.12.2017
Přečteno 453x
Tipy 15
Poslední tipující: Ruda Štola, Frr, Jort, piťura, Kapka, Amonasr, grázlík, Akyš, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Růženko..tak krásně jsi to napsala. lehounce, duhově....*ST*

21.12.2017 06:36:41 | Anděl

Děkuji Andělko.Tak ať nás dnes čeká duhový den plný zázraků.

21.12.2017 06:44:40 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí