V zajetí okolností

V zajetí okolností

Anotace: noční vyblití citového bordelu

Něco mi chybí.
Co jsem to udělal?
Jsem rukojmí okolností,
a život jde stále dál

Zkusit se má přece vše,
pohnout Zemí, nebo vynechat sloku,
co jen bude v mé moci,
budu hrát do rytmu tvých kroků
uprostřed noci

Není léku na bolest
ani kouzelná kulka.
Co se stalo nevrátíš,
než zase přijde ta chvilka,
kdy to všechno pochopíš

Už jsem byl tak blízko
a teď jsem tak daleko.
Je tak těžké to vysvětlit
a tak snadné to cítit,
tak neber mé city nalehko

Jen zavři oči a zasni se se mnou
do snu, kde jsi navždy má
a já jsem tvůj
a zkusme se neprobudit
stůj co stůj
Autor G30R63, 26.12.2017
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Stela, grázlík, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl, Iva Husárková, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zavři voči vodcházim to je krásný. A.

18.07.2019 02:38:48 | milík

Moc hezké!

26.12.2017 08:01:18 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí