S Tebou

S Tebou

Anotace: ***

Chci být s tebou stále jako čas.
Pospíchat vedle tebe
a s každou vráskou
i úsměvem se zapisovat do tvého srdce.
Chci být tvým přítelem i láskou,
které budeš tisknout ruce.
Chci být teplem,
které vychází z tvých úst,
tvou večerní múzou,
když dáš jí šanci růst.
Chci být světlem i tmou,
které tvé tělo do kabátu dne obleče,
chci být tvou poslední slzou,
která nikdy nesteče.
Chci být tvým zrcadlem,
do kterého se každé ráno díváš,
chci být tvou ženou.
Tak proč se neusmíváš?
Autor melebele, 20.02.2007
Přečteno 947x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

Moc pěkná a podařená básnička... :-))

23.02.2007 11:27:00 | Malinka

Souhlasím,je to krásné.

20.02.2007 14:12:00 | afig

Krásné... cítím to stějně... ;-)

20.02.2007 12:36:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí