Večerní

Večerní

Anotace: ...

 

Na stropě tiše řádek po řádku
čtu si tvou lásku pozpátku
ve tmách samota ze rtů odečítá
nahlas, kde jsi a proč jinde svítá

 

prázdnota dlaní, pod víčky mráz
křivky dvou těl, začíná sráz
na cestě nadějí, ze shora dolů
možná že jednou, vstaneme spolu

 

na stropě tiše, dál řádek po řádku
hledám tvá ústa, v počátku
konečně, společně nahoru dolu
padáme, do bodu zlomu

Autor kroužek, 29.12.2017
Přečteno 463x
Tipy 14
Poslední tipující: jvacl, Ruda Štola, grázlík, bogen, zdenka, Šípková Růženka, Akyš, Fany, Anděl, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná ... úsměv.z.

29.12.2017 15:49:36 | zdenka

Nádhera! Ostatně, jako vždy...ST

29.12.2017 06:51:43 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí