Políbeni na dobrou noc

Políbeni na dobrou noc

Anotace: :(

Dlouhé políbení na dobrou noc
pohlazení a krásná přítomnost
sálavé teplo ze Tvých rtů
okamžik vtělení do šedi dnů.

Kam se to podělo a kam pak to spěje
okamžik samoty, v duchu naděje
pomalu s časem touhu nám dusili
vyvrhli vzpomínky a pak je zničili.

V náruči prázdné svírám teď vzpomínky
na krásné společné a horké prožitky
na to když těla plála darem milování
oslava lásky, v plamínku vzpomínání.

Ještě se dotknout Tvého světla
záře, co prosvětlovala a kvetla
a vzpomínky se teprve množily
a naše city lásku plodily.
Autor Ďábel sám, 29.12.2017
Přečteno 587x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, grázlík, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach Ďáble.....krásně jsi to napsal....opravdu. Líbí se mi...

29.12.2017 17:49:01 | Anděl

:)

29.12.2017 20:17:46 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí