Vzpmínej s láskou...

Vzpmínej s láskou...

Anotace: bolí to...

Je to jen pár dní,
zničil si naše přání,
naše sny uletěli,
naše vzpomínky snad zůstali.
Vzpomínám na nás dva,
ted dotkli sme se dna,
vzpomínám na tvé slova,
jak říkal si zvládneme to znova,
bylo to krásné ale je to pryč,
bylo to nádherné ale já pořád cítím chtíč,
Chci tě políbit, obejmout, řídt jak tě miluji,
chci ti říct že s tebou zas být si přeji,
vím že cítíš to samé,
tak proč si nepřemýšlel jestli je to to správné.
Autor ta co bývala Andělem, 20.02.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí