Na strunách

Na strunách

Anotace: .

 

Na strunách houslí tančí,
ladně hýbe se do rytmu vesmíru,
sedím tu a koukám na ni,
Pán Bůh ji vytvořil na míru.

 

Je mladá a cítím ji s každým nádechem,
její oči mluví a já rozumím jejich jazyku.
Leč odmítám slyšet co říkají,
jsou totiž rána, kdy ona není tu.


S každým pohledem na ni,
chodím pozorovat západ slunce na molo.
V tu chvíli jsem děsivě šťastný,
nic neexistuje, nic okolo. 


Autor JR, 07.01.2018
Přečteno 420x
Tipy 11
Poslední tipující: amores peros, Jort, bogen, Kett, zdenka, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JR......ano...nic kolem neexistuje...naprosto souhlasím! **ST**

07.01.2018 16:51:54 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí