Nevím co to je

Nevím co to je

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Zapadá slunce
a měsíc začíná zářit
Jak bíly oheň černé svíce
srdce mě začíná pálit
Že by to byla láska?
tak pálí tak hřeje
Nebo to byla s alkoholem sázka?
nevím co to je
Ale když jsem s tebou
hřeje to jak nejkrásnější oheň
Ani všechny vody řek to nezasnou
kvůli tobě se těším na další den
Autor Discord, 13.01.2018
Přečteno 588x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí