Horská řeka

Horská řeka

Anotace: ...

Horská řeka

Údolím se řítí řeka,
která ze štítu hory stéká.
Chci, aby jako její dravý proud,
tvé křehké tělo mohl obejmout.

Jsi jako ta řeka dravá,
ta taky s každým sem tam mává.
Ta řeka břehy podemílá,
já chci, abys byla moje milá.

Postavím přes tu řeku most,
tvého dravého proudu už mám dost.
Když konečně vstoupím na druhý břeh,
budeš mít na mě velký vztek.

Ale jenom na chvíli,
do té doby, něž mé rty tvé políbí.
Pak se začneš usmívat
i ta řeka se začne smát.
Autor Desktop_men, 20.02.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí