Vločka

Vločka

Anotace: :)

Sněhová vločka na tvý dlani
tiše taju
a bloumám bez cíle

Až nezbude ze mě nic
řekneš si
že jsem byla krásná
ale tak nějak unyle

Že jsem měla svý mouchy
jako třeba chlad
a že tě má přítomnost zábla

A to, že jsem roztála,
to že je nemilé
ale nedopadla tak každá,
co do tvých dlaní spadla?...
Autor Gigy, 21.01.2018
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí