Vločka

Vločka

Anotace: Láska nemusí být někdy opětována.

Byl leden a venku padal sníh,
já do dlaně jednu vločku jsem chyt.
Za tebou s rukama sevřenýma jdu,
tu vločku nejkrásnější ti přinesu.

Vydrž vločko ještě chvíli,
přinesu tě své milý.
Posečkej ještě malou chvilinku,
ona však ví že už jdu.

Před její vchod jsem si stoupl
a na zvonek jsem stiskl.
po své milé ani vidu,
však v ruce jsem už držel jen vody kapku.

Se smutkem dívám se do dlaní,
odcházím a do smíchu mi už není.
Lehnu si a stále přemýšlím,
o tobě a o tom nejkrásnějším.
Autor Dany123, 22.01.2018
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: AngelLia31, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná báseň ST.

28.01.2018 22:08:47 | AngelLia31

Děkuji.

04.02.2018 15:35:03 | Dany123

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí