Lišce

Lišce

Anotace: Když princezna potká Lišku...

Za zavřenými dveřmi,
ukryté
jedna v druhé
-ztrácím se,
V dokonalosti tvých tvarů -
Upíjím,
z poháru touhy
Z Tebe
-sladká příchuť něhy
Po cestičkach Tvého těla,
kreslím mapu,
vtiskávám si ji do paměti
-nesmím zapomenout-
A Ty.. Záříš
-můj orientační bod v temnotě -
Jsem cestovatel
V galaxii krásy
Ztracená v očích,
na jejichž mapu netroufám si
Autor Sajurii, 27.01.2018
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí