!Platonická láska!

!Platonická láska!

Anotace: To jsem napsala ráno po jednom snu, co se mi zdál...

Vidím ho všude ve svých snech,
ty jeho vlasy, oči, rty.
Nemůžu ho mít a to je pech,
proč ten, kdo mě okouzlil, jsi právě Ty?

Já čekám na tebe, na tvé vyznání,
až mě vezmeš do dlaní a políbíš.
Vždyť jsi to právě Ty, kdo mé srdce prozvání,
a jsem to já, kdo tě chce a moc se mu líbíš.

Řekni mi lásko, milačku...jakkoli chceš,
jen když budeš se mnou.
Chtěla bych i kdybys byl nulou, ale Ty nejseš,
prosím vem si mě a já budu tvou.
Autor Luďka, 16.03.2005
Přečteno 1419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí