Prvá láska

Prvá láska

Anotace: Letmé pohľady, nemé výrazy Chvejúce sa ruky, prsty maľujúce obrazy Potiace sa konverzácie, jednodu...

Letmé pohľady, nemé výrazy
Chvejúce sa ruky, prsty maľujúce obrazy
Potiace sa konverzácie, jednoduché vety
Prebdené noci, vädnúce kvety

Prázdne slová končiace tromi bodkami
Dôvera zničená bezpredmetnými hádkami
Jednostranná láska, príliš silné pocity
Ale ty ani netušíš, aké mám ja pocity

Bolo už neskoro, ale hlavné je, že som prišla
Len tak mimochodom, ani neviem, prečo som odišla
Chcela som napraviť chyby
Chcela som splniť sľuby
Odišla som so slzami v očiach a jemným úsmevom na perách
Dúfajúc, že ťa ešte niekedy uvidím stáť vo dverách

Teraz viem, že tam vtedy ostal kúsok mňa, kúsok môjho srdca
A aj keď tvoja vôňa už neplní moje pľúca,
láska trvá
A táto bude trvať navždy, lebo bola prvá
Autor Findmecauseillneverfindyou, 02.02.2018
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Akyš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak líbezné..

02.02.2018 18:36:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí