Vzpomeň si, prosím tě...

Vzpomeň si, prosím tě...

Anotace: ***

Vzpomeň si, prosím tě,
Jak voní růže květ.
Vzpomeň si, prosím tě,
Na mých pár vět.
Vzpomeň si, prosím tě,
Co říct jsem ti chtěl.
Vzpomeň si, prosím tě,
Co jiným jsem záviděl.
Vzpomeň si, prosím tě,
Proč tekly proudy slz.
Vzpomeň si, prosím tě,
Že znáš mě skrz na skrz.
Vzpomeň si, prosím tě,
Proč jsem tě miloval.
Vzpomeň si, prosím tě,
Jaké plány jsem osnoval.
Vzpomeň si, prosím tě,
Kým jsi dříve byla.
Tak teď mi vysvětli,
Proč ses tak změnila?
Autor dark_stuff, 20.02.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je pes

27.05.2007 09:13:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí