Ztracené srdce

Ztracené srdce

Anotace: kam se ztratilo srdce plné lásky?

Ztratilo se mi srdce plné lásky,

pokud ho někdo našel, prosím,

aby mi ho vrátil, kam patří

Měla jsem ho u sebe,

ale jeho dveře Lásky zůstaly otevřené


Postupně odletělo za jinou iluzí,

za takovou, která ho dovede k bláznovství

Tohle prázdno, které je teď uvnitř mě,

prohlubuje samota a já cítím, že umírám


Ztratilo se mi srdce plné lásky,

proto dnes chci připít na neúspěchy v lásce

Všechno jsem dávala bez očekávání,

byla jsem tehdy šťastná, že mohu milovat


Ztratilo se mi srdce plné lásky,

které bylo Tobě věnováno

a ty jsi ho z mé hrudi vyrval,

už jsi mi ho zapomněl na své místo dát zpět


Ztratilo se mi srdce plné lásky,

které bylo Tvou vinou hodně zraněné

Z těžkých ran se dlouho uzdravovalo,

než se úplně vzchopilo opět milovat


Ztratilo se mi srdce plné lásky,

jen jsem neměla odvahu za Tebou přijít 

a říct Ti pravdu o mých citech

Moje láska a city byly Tebou krutým způsobem odmítnuty


Ztratilo se mi srdce plné lásky,

kamsi do ztraceného světa,

kde hledalo lék na uzdravení,

což se úspěšně zadařilo


Moje ztracené srdce plné lásky

ve správném přístavu zakotvilo,

a ze kterého už nikdy nikam neodpluje

Autor Misha, 08.02.2018
Přečteno 451x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sestřičko Nejmilejší..Jsi neuvěřitelně neskutečná....Tolik vyjádření plných upřímného cítění...

21.04.2018 09:13:25 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Nejmilejší Sestřičko, vždycky mám potřebu psát, co cítím uvnitř sebe, vždyť mě znáš ze všech nejlíp a jinak to asi už umět nebudu

29.04.2018 08:59:53 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí