Pod Nočním nebem

Pod Nočním nebem

Anotace: Věnováno všem zamilovaným....taková letno-večerní romantika.

Pod nočním nebem

 

Hvězdy nám září nad hlavou,

nebe je jak rozzářený ráj.

Zkrášlují tu dobu pochmurnou,

když večer,přichází k nám.

 

Provází nás životem,

prosvítají každou nocí.

Září jak perlový kraj,

Vyzařují záři žhnoucí,

hvězdáři neusínaj.

 

Jsme oba jak tělesa,

jejichž vzájemná přitažlivost

sahá výš než nebe.

Pro mě cennější než hvězdný prach je,

mít tě vedle sebe.

 

Chci tě stále vídat,

polibkem hladit na duši,

Až se bude stmívat,

tvé srdce láskou rozbušit.

 

Chci tě líbat,

chci tě mít.

Pod nočním nebem,

v záři hvězd s tebou být.

Chci tě bavit,

chci se s tebou smát.

Nocí studenou,

tvé tělo hřát.

 

Pod nočním nebem,

zdobeným plno hvězd.

Chci s tebou projít tu cestu,

nejdelší,ze všech cest.

Autor Johnny 96, 10.02.2018
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí