pokynutí

pokynutí

Anotace: ...

ty roky mi nikdo nevrátí
vzali si je ti
které jsem milovala

práskli do koní
za nimi vzdušná čára
tak čeho bych litovala

pomíjivost vzala pomíjivé
zůstalo co nezahyne
uvnitř mne vstříc na pozdrav
novému životu kyne

ty roky mi nikdo nevrátí
vzali si je ti
které jsem milovala

tak čeho bych litovala
nezištné lásce jsem
co náleží jen jí
zpět v pokoře darovala
Autor zdenka, 12.02.2018
Přečteno 429x
Tipy 23
Poslední tipující: Iva Husárková, Laureta, jitoush, Philogyny1, Amonasr, Jort, Frr, Anděl, Fany, JSJ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ach...

20.02.2018 22:51:36 | Laureta

A to je to nejtěžší, i když se to nezdá.

13.02.2018 17:17:34 | Philogyny1

Zdeničko, mám srdce dokořán po přečtení.....děkuju**ST**

13.02.2018 07:23:26 | Anděl

:-) to je milá Zdeni, krásné, čiSTé :-)!

13.02.2018 06:06:04 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí