Krása počatia, Rozkoš tela

Krása počatia, Rozkoš tela

KRÁSA POČATIA


Sú vedno.

Telo jedno.


Jeden druhým naplnený

ako kolísavé vlny

nenáhlia sa k odlivu.



Sami v sebe utonutý

nevnímajú čas, minúty

len hĺbku, výšku menlivú.



Vlna k vlne sa viac primkne

jedna cez druhú prenikne

v slastnom ľúbostnom náraze.



Krásu počatia človeka

slovo vysloviť nevládze.



ROZKOŠ TELA



Rozkoš tela.

Aká krása!

Človek pre ňu nadýma sa.

Krása sa o rozkoš potkne

o sekundu ju odkopne

akoby jej nebolo.



Sex si žiada ďalšie kolo

znovu hľadá chlipnú trasu.

V rozkoši pre telo krásu.



Sex je v pohotovosti:

k plytkej krátkej radosti.



Anna Vodičková
Autor annav, 19.02.2018
Přečteno 553x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí