Slza

Slza

Anotace: ...

K zemi padá slaný led,

je to kapka slané vody.

Chtěla jsem tě mít teď

a pak i do nepohody.

 

Ty však rozhodnul ses sám,

že to stejně nemá cenu.

A tak jak ti dokázat mám,

že tě ze srdce nevyženu.

 

Jen jediný cíl teď mám

a to udělat tě šťastným.

Celé mé srdce tobě dám,

pro jeden okamžik slastný.

 

Kdy ten led roztaje - ty víš,

že vzdávat se se mi nepodobá,

až řekneš mi "dnes se mnou spíš",

budu to já, ta nebesky šťastná...

 

 

Autor loverose91, 23.02.2018
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí