Snad se nikdo nedívá

Snad se nikdo nedívá

Anotace: touha

Když z vody vylézáš,

kapky po těle Ti stékají,

na mne se podíváš,

dech se mi zatají,

slunce místo mne Tě hladí,

jemný větřík ovívá,

ani nevíš, jak mne to svádí,

snad se nikdo nedívá!

Autor ldona, 24.02.2018
Přečteno 510x
Tipy 8
Poslední tipující: piťura, Amonasr, Dreamy, Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí