Zimní dáma

Zimní dáma

Anotace: .....

Vločky na zem padají,

andělé světu písně zpívají.

Jen já sedím, nechávám vítr vát,

a přemýšlím, na kterou cestu se dát.



Sedím tu v kulichu, láska mi schází,

už dávno nejsi mou kyslíkatou bází.

Vzpomínám, na tomhle kopci jsme často seděli,

v časech, kdy jsme o lásce oba věděli.



V bytě prázdnota, všechno sis vzal,

nejhorší zkušenost, to jsi mi dal.

I přesto vše, já nemám zlost,

nikdy v životě jsem tě neměla dost.



Tváře mi mrznou, ve sněhu se válím,

doufám, že tím minulost spálím.

Sníh působí, vznikají omrzliny,

věřím v posmrtný život jiný.



Oblohou letím, mává mi vrána,

otvírá se přede mnou nebeská brána.

Jenže i v nebíčku sedím sama,

navždy jsem jen zimní dáma
Autor fastavačka, 27.02.2018
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl, Básník Karel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí!

27.02.2018 07:18:15 | Anděl

Děkuju moc

27.02.2018 17:38:37 | fastavačka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí