Strom

Strom

Anotace: O stromě i o něčem víc... E

Kdysi zasazen byl strom.
On doufal v nebe bez mraků.
Potom náhle blesk a hrom.
Však neznal sílu zázraků.

On zasazen byl do stínu
o Slunci jen slýchal.
Neznal světla hostinu
a hustý kouř dýchal.

Bahno on pil místo vody
a nepoznal radosti.
Parazitům chystal hody
a znal pouze starosti.

Potom když měl plod
jež seschlý byl a černý.
Uvnitř něho samý hlod.
Život on měl perný.

To já jsem ten strom
a plody jsou mé pocity.
Já znám pouze stín a hrom
a k lásce hledám úchyty.

To není má vůle.
Já to tak nechtěl, ale.....
Já nejsem tvor, jenž by se litoval.

E
Autor Erien, potulný bard, 21.02.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí