Láska bolí

Láska bolí

Anotace: Pro F (Snad pan Nohavica promine)

Oblékni košilku lásko moje
světlo už se dává s tmou do boje
Musíme zmizet než objeví nás
večer tu sejdem se ve stohu zas
....
V podvečer na návsi tlačí se dav
bard stojí u kůlu krev stéká z zad
Dráb s bičem maluje ornamenty
měl hledět si svých věcí,né na panenky
...
Svlékni mi košili lásko moje
krvavé šrámy mám z lítého boje
Za to že rád tě mám se nebál já říct
dráb mi tam načmáral co chtěl tvůj muž říct
Autor Eru Alonnar, 01.03.2018
Přečteno 515x
Tipy 5
Poslední tipující: breberkar, život je pes, Kapka, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí