Welcome to the bitch´s soul

Welcome to the bitch´s soul

Anotace: pro všechny raněné

Šepot

uvnitř

hluboko

milá

jen tak 

na oko

všemi 

oblíbená

všemi milová

jen to dobře hrát 

že uvnitř v duši

nejsem mrcha

krvavá sprcha

krvavá lázeň

ve tvých očích

vidím jen bázeň

co s tebou bude

když už nemůžeš

milovat 

svojí mrchu

ani nenávidět

je přeci tak sladá a milá

duši to rozesírá

ale stojí to za to

vítej zlatíčko

sbohem ubožátko

 

Autor Melfëa, 07.03.2018
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady F.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí