Samet

Samet

Anotace: ;)

Rozum mi odepřel poslední službu
a vydechl posledni myšlenku
mám k Tobě nevšední prosbu
rozepni na chvíli svou halenku.

Ukaž mi co svět ještě neviděl
jen bůh ví jakpak Tě stvořil
z mých snů možná vycházel
a pak nekonečné roky tvořil.

A já mohl jsem nejen pohledět
ale i celou Tě líbat a hladit
u stolu s Tebou posedět
život si společně sladit.

Poznávat Tvoje úsměvy
leštit Tvé sny a radosti
těšit se na Tvoje návštěvy
i chvilky naší neřesti.

Samet je dotykem kůže
hebký a krásný na pohmat
krásnější jsi než-li růže
na věky chci Tě milovat.
Autor Ďábel sám, 08.03.2018
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: grázlík, JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo by nechtěl slyšet taková slova...:)

09.03.2018 11:00:11 | JSJ

Ďábel svádí všechny ženy co přečtou:)ďábelsky vymyšleno...krásný**ST**

08.03.2018 06:58:11 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí