Zhasni se

Zhasni se

Anotace: ...


  ♪♪♪


Posedlá krásou (vím že jsem)


z řas černého měsíce (nespadla jsem z něj)


odepnula jsem si tě (víš jakou silou musíš ven?)


z kotníku navždy (vím že jsi to chtěl!)


svíral´s mě  (lžu!)


v klubu ztracených lásek (kdo hledal,našel tmu)


vypsali konkurz na prince (hlásíš se?)


odťukávám si na rtech (že i já, ztrácím se)


minutovku (bože dej mi víc!)



 

 


pak... zhasni se...

Autor Kett, 12.03.2018
Přečteno 444x
Tipy 18
Poslední tipující: Niky88, Kubíno, Jort, grázlík, Iva Husárková, Frr, zdenka, Amonasr, Akyš, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí