Smutek za víčky

Smutek za víčky

Anotace: :)

​Krása mořských hlubin
je pohled do Tvého nitra
vůně krásných květin
a naděje co svitla.

Na řasách se skrývají
krůpěje minulosti
vlasy v tvářích splývají
v úsměvu i zlosti.

Rty jak rudé šperky
zdobí krásnou tvář
půvab krásné selky
co z obrazů jen znáš.

Únik dalek smutku
pod víčky usínání
bělavou zřím blůzku
s barevným prošíváním.

Hebkost něžných dlaní
ve stisku spolužití
krásné milování
a celé naše žití.
Autor Ďábel sám, 15.03.2018
Přečteno 462x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, grázlík, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná!

15.03.2018 14:45:07 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí