Dlouho odkládaná

Dlouho odkládaná

Anotace: ...když jsou slova dlouho příliš silná, ale nakonec stejně vyjdou ven.

Držíš mé odpovědi

Na dlani

Když se mě

Dotýkáš mimoděk

Čelem své duše

 

Jsi tu a nejsi

A já napůl vím

Napůl tušit nechci

Kdo vlastně jednou

Pro mě budeš

 

Jsem šťastná

Sama v sobě

Sladěná se svojí

Harmonickou tóninou

Konečně

 

A tak na konci dne

Když otevírám

Další dveře

Najednou chci

Se tě dotknout

 

Je mi jasné

Že to bude dlouhý

Rok a jeho sklizeň

Bude mocná

Jako první jaro života

 

 A tak jsem zvědavá

Jestli až podám

Ti svou ruku

A otevřu se

Zastaví se svět

 

A pokud ano

Co bude dál

Až splyneme s tichem

A hvězdy pro nás

Na chvíli vyhasnou?

 

Co bude dál

Až náš svět vzplane

Světlem duhy

A polokoule

Převrátí se naruby?

 

Kým budeme pak

Když v jednotě

Je síla odloučení

A ve spojení jsme všichni

Provázané kapky celku?

 

Dlouho jsem nechtěla

Ale nakonec mi to

Dává všechno smysl

Být s někým o samotě

Ale přitom spolu

Autor Denael, 15.04.2018
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Frr, Anděl, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádherná....**ST**

16.04.2018 14:45:29 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí