Zaláskovaná

Zaláskovaná

Anotace: o lásce a milování ve stráni

Zaláskovaná
Pomněnka, modrý květ voňavý,
jiskřivý zrak, tón hlasu medový,
vyrostla ve stráni, svět zkrášluje z povzdálí,
nádherné oči, tvůj pohled zamilovaný.

Bodláky v trávě, tiše se schovají,
rty plné lásky z dálky mě vítají,
píchat by neměly ty trny ve stráni,
líbat už chtěly by líce tvé láskou zmoženy.
Laskat tvé tváře, hladit je mou dlaní,
růže, co není už, co není už ve stráni,
utrhnout zralý plod tvé jeskyňky pod strání,
jemně splynout tak, jak milenci bezbranní.

Studánku lásky naplnit spoutaní,
milenci láskou, ve stráni znavení,
pocítit sladkost vrcholu semknutí,
to je láska, bez ní života není.
Autor Diablek, 21.02.2007
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí